End of Season Sale - Spar op til 60 % på udvalgte varer -- days --:--:-- KØB NU
Klar til vinter

Klar til vinter

9. 1. 2021 2 min. Læsning

Vi har samlet et overblik af nogle af vores produkter, der gør vintertræningen lidt mere overskuelig

Vinteren er her og det betyder, at hvis du gerne vil fortsætte med din træning udenfor, så er det vigtigt, at du har det rette tøj på, så du ikke kommer til at fryse. Vi har samlet et overblik af nogle af vores produkter, der gør vintertræningen lidt mere overskuelig.

Vi anbefaler, at du klæder dig på i lag. Det er godt at starte med det inderste baselayer. Det inderste layer skal være funktionelt og sidde tæt på kroppen. Det skal hjælpe dig med at holde dig varm, men skal ikke begrænse din komfort eller bevægelse. Det mellemste lag skal være dit træningssæt, som kan bruges i efteråret, men også om foråret. Du har sandsynligvis også brug for en sweatshirt og træningsbukser. Om vinteren har vi dog også brug for et tredje lag. Dette er det yderste lag, hvor at det er godt at have en god sportsjakke på.

Ready for winter

Husk også at bruge en hue og handsker, så du ikke lader varmen forlade din krop. Vi tilbyder også meget modern halsedisser, så du kan beskytte dine kinder mod den kolde vind.

Ready for winter

Som fodboldbutik tænker vi dog også på de tider, hvor at man ikke er ude på fodboldbanen, men er måske på arbejde eller i skole. Der kan du ikke møde op med din ynglings træningsdragt og halsedisse. Hop ind og tjek vores hverdags vinter sortiment ud. Vi har stilfulde jakker, sweatshirts, og meget mere.

ready for winter

Tomáš Zemánek - 11Teamsports.