End of Season Sale - Spar op til 60 % på udvalgte varer -- days --:--:-- KØB NU
Guide til knopsystemer på fodboldstøvler

Guide til knopsystemer på fodboldstøvler

27. 7. 2020 3 min. Læsning

Vi giver dig her et overblik over hvilke støvler passer bedst til diverse underlag.

For at kunne spille som en professionel, er du nødt til at tænke og forberede dig som en professionel. Det betyder også, at du skal vælge de rigtige knopper på din fodboldstøvler til de rigtige underlag. Lad ikke din præstation på banen blive påvirket af dårlige eller uegnet støvler. Vi giver dig her et overblik over hvilke Nike, adidas og Puma støvle passer bedst til diverse underlag. Så kan du optimere din præstation og overgå alle de andre modstandere på banen!

Firm Ground (FG)

Dette er fodboldstøvler med et knopsystem, der er de mest almindelige og universelle. Med disse støvler kan du dyrke din kreativitet med bolden på de naturlige græsbaner med konkurrencemæssige fordel, professionel eller amatør. De giver den optimale komfort, samt det perfekte touch. Du vil helt sikkert nyde de mange timer du spiller I dem, under træning og kamp.

Nike Mercurial Superfly SafariNike Mercurial Superfly Safary

Soft Ground (SG)

Seks jernstifter som i gamle dage. SG støvlen er især egnede til vanskeligere underlag, såsom bløde og våde baner. Så en regnvåd fodboldkamp er ikke længere noget man skal frygte. Fodbold er et meget hurtigt spil, med konstant behov for acceleration. Man kan nemt komme til at glide. Men SG knopperne giver dig det ypperste stabilitet på blødt underlag, så du ikke behøver at bekymre dig.

Nike Tiempo LegendNike Tiempo Legend

Anti-Clog og SG-PRO

En støvle mellem FG og SG. Normalt består støvlen af to stifter bagpå og fire stifter foran, suppleret med plastik. Du kan skifte knopperne ud, så du kan vælge hvor høje dine knopper skal være og du kan tilpasse dem til det underlag du skal spiller på. Med et par af disse fodboldstøvler er du klar til at dominere bolden på græsbanen, blød eller hård. Anti-Clog er den innovative teknologi, der forhindre mudder i at sætte sig fast på sålen.

Nike PhantomVSN AnticlogNike PhantomVSN Anticlog

Astro turf (TF)

Disse støvler er perfekte til de hårde underlag. Så hvis du vil spille på kunstige græsbaner eller på vejen, så skal du gå efter Turf.

Nike Mercurial Vapor TFNike Mercurial Vapor TF

Artificial Grass (AG)

Disse støvler, ligesom Turfs er udviklet til at spille på kunstgræs. Fodboldstøvler med en AG-sål er bedst til morderne kunstgrås, der næsten ligner naturlig græs. Denne sål gør dig hurtig som en raket på de frosne kunstige fodboldbaner i løbet af vintermånederne. Man kan sammenligne støvlerne med FG, men disse støvler har lavere knopper. Knopperne er specielt formet til at øge stabilitet og acceleration på kunstgræs.

Nike Mercurial Vapor AG

Nike Mercurial Vapor AG

Indendørs sko(IC)

Med disse sko vil du opnå optimal tækkekraft og acceleration på de hårde underlag. Med Nike, adidas eller Puma’s indendørs sko, kommer din præstation og udstråling til at shine.

Sálovky Nike React GatoSálovky Nike React Gato

ZOOM SUPERFLY 9 ELITE CR7 SG-PROAC
nike
PREDATOR ACCURACY+ FG
adidas
Ny
X SPEEDPORTAL+ FG
adidas
Ny
COPA PURE+ FG
adidas
COPA PURE+ FG
adidas
Ny
COPA PURE+ FG
adidas
MORELIA NEO III BETA JAPAN FG
mizuno
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE SG-PROAC
nike
ZOOM SUPERFLY 9 ELITE FG
nike
COPA SENSE+ FG
adidas
ULTRA SL Glow FG
puma
PHANTOM GT2 ELITE DF FG
nike
Tidligere
Næste