End of Season Sale - Spar op til 60 % på udvalgte varer -- days --:--:-- KØB NU

Billig vs dyr

Nike Zoom Mercurial Vapor 15

Lad os være ærlige, det kan være ret svært for os at vælge den rigtige type støvle. Der er så mange mærker og modeller, og for at toppe det er der niveauer for hver model. Inkluder farver deri, og du har hundredvis af muligheder at vælge imellem. Heldigvis for dig vil vi forsøge at besvare nogle af de oftest stillede spørgsmål, når det kommer til dyre kontra billige støvler. I denne artikel vil vi dække de måske mest populære fodboldstøvler af dem alle, Nike Mercurial.  Lad os starte med Elite-versionen.

Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Elite

Hver Mercurial-linje, ser vi ny teknologi fra Nike. Mercurial Elite modellen har dem alle. En letvægts Vaporposite+, en overdel lavet af tekstilbaseret syntetisk materiale dækket af en tynd polyurethanbelægning, der er blød, bøjelig og har en stram og næsten barfodet-lignende følelse. På indersiden er det bløde Flyknit stof for at øge komforten. Som alle de nyere Elite-modeller er den udstyret med ACC (All Conditions Control).
Den største opgradering er pladen i sålen. For første gang nogensinde er den udstyret med Nikes signatur Air Zoom Unit, der dækker 3/4 af sålen. Det giver dig en fjedrende følelse, som ikke ligner noget, vi nogensinde har set. Det er altid op til personlige præferencer, nogen vil måske kunne lide den mere hårde, rå fornemmelse, men vi synes, at Air Zoom-sålen er ret revolutionerende med det lille "bounce" i hvert trin.
Tri-star knopperne er en ny tilføjelse i forhold til de foregående år, som har samme aggressive trækkraft som de ældre versioner, men giver den en smule mere stabilitet og forbedrer trækkraften, ved hvert retningsskift.
Med en vægt på 186 gram er det ikke overraskende den letteste støvle ud af alle modellerne. Hvis du spiller på et yderst konkurrencedygtigt niveau, og du vil have den bedste kvalitet og førsteklasses materialer, skal du ikke lede længere end Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Elite.

Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Pro

Går vi et niveau lavere, har vi Pro-versionen. Den har NikeSkin på overdelen, i modsætning til Elite-versionens Vaporposite+. Det er dog stadig en temmelig ens tekstiloverdel belagt med en tynd polyurethanfilm, set i det højeste prispunkt. Afvejningen er en smule blødhed, men den føles stadig meget mere premium end hvad vi er vant til fra dropdown-modellerne. Det Flyknit-lignende stof nedenunder er lidt stivere på Pro-versionen, men gør stadig arbejdet godt. Desværre har de Pro-versionen ikke ACC-teknologi.
Den største forskel er størrelsen på Air Zoom-enheden. Elite-versionen spreder den lufttrykte teknologi over næsten hele din fod, mens de pro-versionen kun har Air Zoom i hælområdet. Den hoppende følelse hos Elite-versionen er der bare ikke, den føles mere rå og som de tidligere Mercurial modeller. Hælenheden har en lidt fjedrende fornemmelse, men i betragtning af at du bruger det meste af tiden på tæerne, er den ikke så imponerende som det dyrere alternativ.
Tri-stjerne knopper og layoutet er og føles ens med Elite-versionen. Den vejer 223 g og er betydeligt tungere.
Alt i alt er Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Pro et fantastisk par fodboldstøvler, der skærer et par hjørner, men stadig yder meget godt. Den er perfekt til enhver, der ikke spiller på topniveau og ønsker at få premium-lignende støvler, mens de er på et strammere budget.

Køb Pro

Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Academy

Når det kommer til en endnu billigere model, har Academy-versionen også NikeSkin-overdel, men dens mønster er mere lineært, snarere end chevron-mønsteret som på de højere versioner. Den har stadig den tynde polyurethanbelægning, men den er en smule stivere og har nylon på indersiden, hvilket er almindeligt for de billigere modeller.
Som hele linjen har den også Air Zoom-enheden, selvom den igen kun er en del af hælområdet og er endnu mindre end på Pro-modellen. I sidste ende er effekten knap nok, så vi ville ikke få vores håb op, hvis du vil have Academy-modellen og forventer en markant fjedrende fornemmelse.
Tri-stjerne knopper er til stede selv her, men kun på ydersiden af sålens plade, med klassiske runde knopper på indersiden. Det er for det meste Nikes forsøg på at gøre den billigere version mere multifunktionel, både til naturligt og kunstigt græs. Trækkraften er ikke så fremtrædende, men den føles stadig som en speedstøvle. Med en vægt på 248 gram er den den tungeste af trioen.
Afslutningsvis er Nike Zoom Mercurial Vapor 15 Academy en god startstøvle til børn og fritidsspillere. 

 


Køb Academy

De nyeste modeller i Mercurial-serien har set betydelige forbedringer sammenlignet med de forrige år, hvor de lavere niveauer er bedre end nogensinde. Dette års Mercurial-linje burde bestemt tilfredsstille alle, uanset spilleniveau eller budget. Hvilke par vælger du?

Køb Nike Mercurial