End of Season Sale - Spar op til 60 % på udvalgte varer -- days --:--:-- KØB NU

Billig vs. dyr - adidas X Speedportal

Ligesom vi gjorde i sidste uge med Nike Mercurial Vapor 15, fortsætter vi med at sammenligne de forskellige niveauer af adidas’ støvler, X Speedportal.
Denne gang fokuserer vi primært på den snørede version af modellen.

X Speedportal .1

Vi starter med top-tier-versionen der er spækket med nye materialer og teknologi. Den har SPEEDSKIN 2.0, et tekstilbaseret materiale, der er meget tyndt og har et fantastisk touch på bolden. Primeknit-stoffet ved snøreområdet er super blødt og smyger sig om din fod.

Hælområdet er overraskende temmelig bredt, det er mest fordi det er spækket med masser af dæmpning. Dette vil give dig massere af hælstøtte og udfylde de tomme pladser, som de fleste fodboldstøvler ikke gør, hvilket giver en dejlig tætsiddende pasform.

SPEEDPLATE 2.0 har et nyt knoppe-layout og vigtigst af alt, carbitex-pladen, der er indbygget i sålen. Knopperne gør trækkraften bedre end nogensinde, og carbitex gør, at sålen får et flot "bounce", når du løber.
Med en vægt på 199 gram er den lidt lettere end den gamle adidas Speedflow .1.

Denne Rick and Morty-inspirerede støvle er en fantastisk speedstøvle, der helt sikkert vil tilfredsstille mange angribere og midtbanespillere, der spiller på topniveau.

Køb X Speedportal .1

X Speedportal .2

Går man videre til den næstdyreste støvle, er overdelen overraskende lækker og blød. Beskrevet af adidas som en konstrueret øvre mesh, er den tynd og smidig, ikke lige så meget som top-tier-versionen, men den er stadig tilfredsstillende nok for os.

SPEEDPLATE 2.0 dukker også op her, men den har ikke carbitex-pladen som top-tier-versionen, selvom der er et kulstofmønster, der får dig til at tro, at der er en. På banen udmønter det sig i, at dine støvler ikke er så fleksible og en smule stive midt på foden.
Med en vægt på 256 gram er den meget tungere end .1-versionen.

Adidas X Speedportal .2 er et par gode fodboldstøvler, der måske ikke er så gode som dens dyrere ækvivalent, men som burde tilfredsstille alle, der spiller i de lavere fodbolddivisioner.

 

Køb X Speedportal .2


X Speedportal .3

Går vi videre til det sidste par støvler, er tredje-tier-versionen udstyret med belagt tekstilmateriale på overdelen, hvilket i nogen grad kopierer de tidligere versioner, men kvaliteten er ret betydelig. På indersiden finder vi et nylon-lignende materiale, typisk for billigere versioner.

SPEEDPLATE 2.0 er her også, i en forstand af samme knoppemønster, men carbonpladen mangler.

adidas X Speedportal .3 er gode startstøvler, der er bedst egnede til fritidsspillere og børn.

Køb X Speedportal .3

Har vi hjulpet dig med at vælge? Som altid er det mest op til spilleren, når det kommer til valg af støvler. Når det er sagt, kan et par gode støvler helt sikkert gøre dig mere komfortabel på banen og forbedre din præstation.

Vælg mellem alle X Speedportal