End of Season Sale - Spar op til 60 % på udvalgte varer -- days --:--:-- KØB NU

De bedste fodboldstøvler til kvinder

Efter sommerens kvinde-EM i England indså de fleste mennesker rundt om i verden, at kvindefodbold er ved at nå nye højder og skal tages på lige fod med herrefodbold. Med rekordstort fremmøde og endda deltagelse i amatørfodbold er kvindefodbold på vej frem, og ingen af os kan ignorere det. Vi har derfor udarbejdet en oversigt til alle vores kvindelige fodboldspillere for at hjælpe dig med at vælge de perfekte fodboldstøvler.

Nike Mercurial Superfly 9 Elite

NMS

Hvis vi skal starte vores udvalg med ét par fodboldstøvler, skal vi vælge den nok mest brugte fodboldstøvle af alle, også i herrefodbolden. Nike Mercurial er en af de førende modeller år efter år, og i denne sæson er de rykket endnu lidt længere med deres Zoom-sål. Derudover bæres de af de førende stjerner inden for kvindefodbold, anført af ansigtet på det nye FIFA 2023, Sam Kerr. Hvis du vil vide mere om de nye Mercurials, så tjek en af vores tidligere artikler med fokus på Nikes nyeste serie af speedstøvler.
Båret af: Sam Kerr - Chelsea, Ada Hegerberg - Lyon

Nike Zoom Mercurial Superfly 9

 

adidas Predator Edge.1

APE

Den legendariske serie af fodboldstøvler fra adidas er designet til spillere, der er vilde med at kontrollere bolden og hele kampen. Ikonisk gummi Zone Skin giver dig selvtillid under kampen, og gør at bolden ikke glider af dit vrist, og dine afleveringer vil nå der hvor du sigter. Predators bæres af en række af verdens fodboldstjerner, blandt kvinder, især kaptajnen på det franske landshold og en af de bedste spillere i verden, Wendie Renard.
Båret af: Wendie Renard - Lyon, Christiane Endler - Lyon

Predator Edge.1

 

Puma Future 1.4

PF

Indtil videre er Puma den eneste af de store fodboldvirksomheder, der producerer fodboldstøvler designet specielt til kvinder. Fodboldstøvler fra andre mærker end adidas og Nike bliver ofte overset, men Puma har i øjeblikket nogle af de bedste og bedst passende støvler i denne sæson. Takket være dens kompressionstape på vristen, passer Future 1.4-modellen perfekt, krammer foden og sikrer en god følelse på bolden. Den er lavet til dygtige spillere, derfor kan du ikke gå galt med Puma Future.
Båret af: Fridolina Rolfo - FC Barcelona, Ingrid Engen - FC Barcelona

Puma Future 1.4

 

Nike Phantom GT2 Elite

NPHGT

Disse alsidige fodboldstøvler fra Nike behøves egentlig ikke at blive introduceret, fordi de bæres af nogle af de mest tekniske spillere i verden. Hævet gummimønster forbedrer din berøring, og Flyknit-konstruktionen vikler sig om din fod som en sok. I kvindefodbold bliver de i øjeblikket båret af vinderen af de sidste to Ballon d'Or-priser og FC Barcelona-spilleren, Alexia Putellas. I den mandlige kategori, Kevin De Bruyne, Harry Kane, Jack Grealish, Mason Mount og mange andre. Behøver vi overhovet at sige mere?
Båret af: Alexia Putellas - FC Barcelona

Nike Phantom GT2

 

Alt i mente, hvilke støvler kan du så bedst lide? De par, vi har nævnt i denne anmeldelse, er nogle af de bedste, du kan finde lige nu, baseret på det faktum, at de bæres af de største stjerner i verdens fodbold, så vi kan garantere, at du får det bedste fodtøj på marked. Vi håber, at vi i det mindste har gjort det lidt nemmere for dig at vælge dine nye fodboldstøvler, du kan få mange af dem med fin rabat kun her hos Top4football!